Vraag vrijblijvend een offerte aan

We brengen je graag op de hoogte van onze scherpe en eerlijke tarieven. Je kunt bij ons altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Pas als jij honderd procent overtuigd van de voordelen voor jouw bedrijf, zetten we een handtekening onder het energiecontract. En heten we je van harte welkom als nieuwe klant! Energybuddy levert B2B energiecontracten. Binnen ons portfolio hebben wij verschillende marktleiders, wij kijken voor jou naar het beste actuele aanbod. Onze vaste contracten hebben een looptijd van 4 of 5 jaar. Kiezen voor een vast contract is hartstikke slim, want op die manier ben je beschermd tegen prijsschommelingen. Je betaalt over de gehele periode hetzelfde bedrag voor stroom en gas. Hierdoor weet je dus precies waar je aan toe bent en dat geeft een hoop rust. Wij ontzorgen en gaan voor je op zoek naar het beste energiecontract, zodat jouw bedrijf maximaal profiteert van de meest voordelige tarieven.

Persoonlijk geadviseerd worden?

Zit u met u handen in het haar als het gaat om uw energierekening ? Vraag een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan.


Waarom kiezen voor EnergieBuddy

Energiebuddy is een start-up vol ambitie om hét energieplatform van Nederland te worden. Wij ontzorgen ondernemers en helpen hen met het vergelijken en kiezen van de meest aantrekkelijke energiecontracten.

Zelfvoorziening

Verlaging energierekening 

Korte levertijd